Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 46
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 379
Регистрирани: 1559
Най-новият регистриран: DenicaTania

Новините на Търговище порталът

Левски с уникален жест към малките клубове в

категория / Спорт        дата: 2011-02-23 г. / 22:03 ч.      прочетена: 861 Левски с уникален жест към малките клубове в

Ръководството на Левски направи уникален жест към малките клубове в "А" група. Както е известно, днес собственикът на сините Тодор Батков се срещна с президента на БФС Борислав Михайлов,  за да дискутира забавените пари от ТВ права. След нея адвокатът бе категоричен, че ако телевизията, държаща ТВ правата, не преведе поне част от забавените суми, няма да бъде допусната да предава дербито Левски - ЦСКА. По-интересното обаче е друго. Батков обяви, че от този евентуален транш Левски няма да вземе нито стотинка, а иска парите да се разпределят сред по-малките клубове в "А" група, тъй като те са животоспасяващи за тях.

"Аз се съгласих, ние като Левски, да не получим нищо от този помирителен транш, за да дадат на по-малките клубове и първенството наистина да започне. Правим компромис и към телевизията. До края на януари трябваше да платят 1,5 млн. лева. Ние искаме да преведат 500 000 лева. Тоест 1/3, а останалите до 31 март. По-голям компромис от това...”,  заяви Тодор Батков.

Етикети: Левски, Жест, Ръководството , уникален , малките

Публикувана от: admin

Коментари

Пусни коментарvalidate image