Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 71
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 542
Регистрирани: 1420
Най-новият регистриран: zhouquanhua

Новините на Търговище порталът

От какво се нуждае косата, за да е здрава

категория / Медицина        дата: 2009-01-10 г. / 23:37 ч.      прочетена: 672 От какво се нуждае косата, за да е здрава

Едва ли има човек, който понякога да не установявал, че косата му, сякаш без основателна причина, понякога започва да капе, косъмът отънява, появява се пърхот.
Всъщност и косата, както всеки орган на тялото, се влияе от различните атмосферни условия, от начинът ни на хранене, от емоционалното ни състояние.
*Косата се нуждае от добро хранене - Белтъчините са строителния материал за нашата коса, а нейната сила и блясък се дължат на протеина и най-вече на витамините В и С.
*Косата се нуждае от подходящ шампоан - Най-голямата грешка, която допускаме е, че избираме шампоана в зависимост от нашия тип коса. А в действителност трябва го да избираме според типа на кожата на главата (мазна, проблемна, нормална, суха).
*Косата не обича “бабините рецепти” - Не защото те са вредни за нея, а защото повечето от тях са предназначени за някакъв среден тип коса и не отчитат спецификата на отделните видове.
*Косата обича правилното измиване - Специалистите съветват косата да се измива веднъж на 3-4 дни.

Етикети:

Публикувана от: r16

Коментари

Пусни коментарvalidate image