Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 95
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 861
Регистрирани: 1738
Най-новият регистриран: dakata2002

Новините на Търговище порталът

Конкурс „Нашата година-нашият глас” организират в Търговище

категория / Търговище        дата: 2011-01-25 г. / 15:24 ч.      прочетена: 879 Конкурс „Нашата година-нашият глас” организират в Търговище

Младежки дом – Търговище организира Дванадесети общински конкурс за творчество “Слово и багра”. Тази година темата е „Нашата година- нашият глас”.

Целите на конкурса са да бъде форум за изява на млади дарования, да стимулира творческото мислене на младите хора, да открива нови таланти.

Според регламента участниците са разделени в четири възрастови групи от V до ХІІ клас. Те могат да представят есе, стихотворение или разказ, а също рисунка или плакат по темата. Литературните творби трябва да бъдат представени в 3 печатни екземпляра. Формата и техниките на изпълнение при картините са по избор – акварел, пастел, графика. Критериите за оценка са качество и оригиналност на текста, стил, а при картините - идеи и символика. Крайният срок за получаване на произведенията в Младежки дом е 28 февруари март.

Заключителният етап на ХІІ-ти Общински конкурс за творчество „Слово и Багра” и награждаването ще се състоят през март на специална церемония. Отличените в двата раздела на конкурса ще получат грамоти и предметни награди.

Източник: Dariknews.bg

Етикети: Търговище, Младежки дом, организира, общински конкурс

Публикувана от: admin

Коментари

Пусни коментарvalidate image