Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 138
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 925
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

Изнасилиха жестоко 10-годишно момиченце

категория / Търговище        дата: 2010-08-22 г. / 00:06 ч.      прочетена: 996 Изнасилиха жестоко 10-годишно момиченце

10-годишно момиченце е било изнасилено жестоко в Търговище, съобщава Дарик Радио. Извършителят е заловен 40 минути след като момичето е потърсило помощ, каза пред журналисти директорът на ОД на МВР в града комисар Станимир Парашкевов. Задържан е 28-годишен мъж, който след три часа разпити е признал за изнасилването.

 

Вчера малко преди 09.00 ч. детето е потърсило помощ в близка бензиностанция. От там са се обадили в полицията. Съдебният лекар е установил кръв по дрехите и много тежки разкъсвания по тялото на момичето. По-късно на детето е извършена операция в местната болница. Момиченцето е разказало подробно какво се е случило.

Малко преди изнасилването 28-годишният мъж е освободен от районното управление на полицията, където е бил задържан за пътно-произшествие в ранните сутрешни часове. Малко след това той се прибрал и нападнал детето, с което е в близки родствени отношения. Завел го във външната тоалетна и там го изнасилил жестоко.

Детето има двама братя и двама братовчеди. Двама от тях все още са спели в къщата по време на престъплението, а бабата, която гледа децата, както и жената на извършителя в момента не си били вкъщи.

Майката на момичето от 5 години е в чужбина. Бабата гледала трите й деца. Живеели при много лоши условия, девет пъти сменяли дома си през последните години, малките спели на земята, нямали легла. Къщата, в която са сега, делели с извършителя на престъплението, неговата жена и децата й.

Потърпевшата не е от ромски произход. Той и баща му са познати на полицията.

28-годишният мъж е задържан за 24 часа, като мярката му ще бъде удължена на 72 часа. Отделът за закрила на детето също е информиран за случая.

От 10 до 20 години е наказанието за подобно престъпление.

 

 

Етикети: изнасилване, момиченце, Търговище, жестоко

Публикувана от: Marcella

Коментари

hh 01-10-2010 г. / 14:41 ч.
te nesa li hora?i v krayna smetka stava vipros za dete nyama zna4enie nacionalnostta!toya da go zatvoryat do jivot
otnowo 22-08-2010 г. / 16:06 ч.
абе става въпрос за цигани, какво да говорим повече

Пусни коментарvalidate image