Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 57
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 456
Регистрирани: 1693
Най-новият регистриран: EasyPlast

Новините на Търговище порталът

Булки на опашка за безплатни сватби

категория / България        дата: 2009-08-04 г. / 22:29 ч.      прочетена: 877 Булки на опашка за безплатни сватби

Каолиново е на път да се превърне в българския Лас Вегас за влюбените. Булки от цялата страна извиха опашки пред кметството за безплатни сватби. Графикът вече е запълнен за август. Останали са няколко свободни часа само за вечерни церемонии.

От началото на лятото досега през сватбения олтар са минали над 60 двойки. Само за изминалите почивни дни са се врекли във вечна вярност 18 влюбени. Напук на кризата младоженците не плащат и стотинка за ритуала. Безплатните обреди са решение на общинския съвет и са част от социалната политика на кметството, похвали се градоначалникът Нида Ахмедов. Офертата вече изкушава влюбени от Шумен, Русе, Варна, Търговище, Разград и Сливен. Имаме запитвания от много краища на страната и щом документите са изрядни, няма проблем да бракосъчетаем младоженците, заявяват от кметството.

Необичайното решение общинарите защитават с мотива, че по-важно е да се помага на младите хора, решили въпреки кризата да създадат семейство. Има много двойки, които живеят заедно и дори отглеждат децата си, но заради солените сметки по сватбените тържества не се решават да сключат брак, казват чиновниците. Те вече обмислят да се дават рокли и смокинги под наем на мераклиите да разменят безплатно халки.

Етикети:

Публикувана от: r16

Коментари

Пусни коментарvalidate image