Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 9
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 116
Регистрирани: 1513
Най-новият регистриран: kazinoigribg

Новините на Търговище порталът

Depeche mode разочароваха българските фенове

категория / Музика        дата: 2009-06-12 г. / 22:00 ч.      прочетена: 604 Depeche mode разочароваха българските фенове

Феновете на Depeche таиха надежда до последно, че концертът им в София все пак ще се състои. И как не, след като компанията, която организираше музикалното събитие приканваше да не връщаме билетите. Днес обаче окончателно стана ясно, че групата отменя официално концерта у нас.

 Пълният текст на съобщението на София Мюзик Ентерпрайсис гласи:
"Със съжаление Ви уведомяваме, че концертът на Депеш Мод в София е окончателно отменен. Преди броени минути мениджмънтът на артистите официално съобщи, че групата няма да има възможност да осъществи нито един от осемте концерта, за които беше планирано насрочване на нови дати, поради несъответствия в графика на турнето. Въпреки усилията да намерят свободни дати, за които да пренасрочат отложените концерти, това се оказа невъзможно. Окончателно отменените осем концерта са: Атина, Истанбул, Букурещ, София, Белград, Варшава, Рига, Вилнюс. Депеш Мод и техния мениджър се извиняват на многобройните си български фенове за невъзможността да осъществят концерта си у нас и обещават, че София задължително ще бъде включена в следващото турне на групата. София Мюзик Ентърпрайсис ще върне парите за всички закупени билети. Връщането на билетите ще стартира от 15 юни (понеделник) 2009 г. от 10:00 ч. и ще продължи до 14 септември (понеделник) 2009 г. на касите на Тикетпро и неговите партньори, от които са закупени. След този срок билети няма да се приемат."

Етикети:

Публикувана от: Marcella

Коментари

Пусни коментарvalidate image