Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 113
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 843
Регистрирани: 1740
Най-новият регистриран: martinKpavlov

Новините на Търговище порталът

„Спортуваме и информираме” Зимен празник по повод световния ден на снега

категория / Търговище        дата: 2013-01-10 г. / 11:57 ч.      прочетена: 3739 „Спортуваме и информираме” Зимен празник по повод световния ден на снега

На 19 януари 2013 г. (събота) Областният информационен център – Търговище (ОИЦ) организира снежен празник на открито под мотото „Спортуваме и информираме!” по случай Световния ден на снега – 22 януари.

Заповядайте от 11:00 в градината на ОИЦ (ул. „Стефан Куцаров” № 28, двора на къщата-музей)  да се порадваме заедно на интересни снежни игри за деца и родители,  вълнуващи състезания и награди за участници и най-вече – много забавление за всички на снега!

Предвидена е игра „Направи снежна фигура” в предварително очертано поле на една от 27-те страни на Европейския съюз, както и надпревара за скачане с чувал и дърпане на въже за деца и възрастни. Най-малките участници ще могат да рисуват на тема „Европейска зима”, на топло, в офиса на центъра. А техните родители да се информират за европейските фондове и начините да получат финансиране за своята бизнес идея.

Поканени са всички, входът е свободен!  Не забравяйте да вземете своите шал и ръкавици! Топлите напитки, подаръци и изненади са от нас!

Желаещите да се включат в направата на снежна фигура моля да заявят участие предварително на тел. 0601/ 6 21 65 или e-mail: oic_targovishte@abv.bg

В зависимост от метеорологичните условия са възможни промени в мястото и програмата!

Етикети: ес, търговище, снежен празник, оиц

Публикувана от: ОИЦ - Търговище

Коментари

Пусни коментарvalidate image