Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 95
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 587
Регистрирани: 1751
Най-новият регистриран: phippso

Новините на Търговище порталът

Мтел и Coca-Cola - най-популярните марки сред българите

категория / България        дата: 2009-04-02 г. / 22:18 ч.      прочетена: 1047 Мтел и Coca-Cola - най-популярните марки сред българите

Мобилтел за втори път печели в проучване сред потребителите за най-добрата българска марка, организирано от международния независим арбитър Superbrands. В класацията, която определя 500-те най-добри български и световни брандове, М-Тел е посочен за най-силната българска марка. Лидер сред глобалните брандове е Coca-Cola, която спечели и вота на хилядите потребители, гласували в интернет. Сред другите марки, попаднали в топ 20 на класацията, са телевизия bTV, както и NOKIA, ADIDAS, NESCAFE, MILKA, MERCEDES-BENZ, OMV. Оценяването и подборът на марките в класацията става в два етапа - таен вот на експертното жури на Superbrands и национално гласуване на потребители в интернет, в което тази година са се включили повече от 10.000 човека.
Повечето от участниците в проучването свързват най-добрите брандове с високото качество. Като важни фактори са посочени също коректното отношение към клиентите, фирмената етика, политиката на компаниите за опазването на околната среда, както и техният имидж като работодател.

Етикети:

Публикувана от: r16

Коментари

Пусни коментарvalidate image