Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 59
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 639
Регистрирани: 1642
Най-новият регистриран: remontinmt

Новините на Търговище порталът

Областната управа и Образователния инспекторат ще си сътрудничат по проект

категория / Образование        дата: 2012-06-07 г. / 10:01 ч.      прочетена: 1935 Областната управа и Образователния инспекторат ще си сътрудничат по проект

областният управител на Търговище Митко Стайков и началникът на Регионалния инспекторат по образованието в града Невяна Захариева подписаха рамково споразумение за доброволно сътрудничество по проект „Заедно, задружно, с общи усилия”.
Целта на това споразумение е да подкрепи идеята за изграждане на модел за взаимодействие между училища и заинтересовани страни за формиране на житейски умения у младите хора.
С подписването на документа Областната администрация се задължава да си сътрудничи с РИО, като участва в дейности, предложени от инспектората, изразява мнения и становища, съдейства за създаване на консултативен съвет по въпросите на изграждане на житейски умения у учениците и др.
След приключването на проекта образователния инспекторат ще внедри четиригодишна регионална стратегия за формиране на житейски умения у учениците, за да постигне устойчивост и мултиплициращ ефект.
Споразумението се прекратява автоматично на датата на приключване на регионалната стратегия – 15.09.2016 г.

Етикети: сперазумение

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image