Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 74
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 558
Регистрирани: 1727
Най-новият регистриран: hristobild

Новините на Търговище порталът

Товарен автомобил се обърна на кръстовището за Лозница

категория / Криминале        дата: 2012-06-05 г. / 14:10 ч.      прочетена: 3347 Товарен автомобил се обърна на кръстовището за Лозница

Товарен автомобил “Рено Магнум” с търговищка регистрация се преобърна вчера около 17 часа в близост до кръстовището за Лозница, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище. Автомобилът е бил с прикачено към него полуремарке, фирмена собственост, натоварен с плоско стъкло в каси. Водачът е бил правоспособният 29-годишен П.В. от Сливен.
На левия завой на кръстовището водачът изгубва контрол над управлението и автомобилът се обръща странично на банкета. В резултат на пътния инцидент са нанесени значителни материални щети на автомобила и товара му. П.В е получил фрактура на шестото ребро, но няма опасност за живота му. Взета му е кръвна проба за химическо изследване.
С помощта на техника на фирма “БКС”, автомобилът и товарът са изтеглени извън банкета на пътя. Техническа помощ е оказал и дежурният екип на група “Спасителна дейност” в ОУ “ПБЗН”-Търговище.
По случая е образувано досъдебно производство.

Етикети: ОД МВР, Търговище, Лозница, товарен автомобил

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image