Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 68
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 677
Регистрирани: 1695
Най-новият регистриран: smbs1

Новините на Търговище порталът

Областната администрация в Търговище е най-прозрачна

категория / Търговище        дата: 2012-06-04 г. / 16:17 ч.      прочетена: 3384 Областната администрация в Търговище е най-прозрачна


За втора поредна година Областна администрация-Търговище спечели приза на Фондация за прозрачни регламенти. Той е в категорията „Най-прозрачна областна администрация” за 2011 г. Конкурсът се организира всяка година и се провежда в 4 категории. През 2011 г. Областна администрация Търговище спечели статуетка в категорията „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структурите на гражданското общество” за 2010 г.
Тази година Областна администрация Търговище се оказа безспорен победител в надпреварата с 49,95 точки. На второ място е класирана Областна администрация София област с 39 точки, а на трето - Областна администрация Варна с 37,95 точки. Оценката бе извършена от комисия, съгласно методологията, описана в регламента.
Церемонията по обявяване на резултатите и награждаване на победителите ще бъде в края на юни под патронажа на Президентството на Република България. Наградата е годишна преходна статуетка, която символизира добрата воля за промяна и прозрачност в действията на администрацията,  към „отваряне” на администрацията към гражданите и бизнеса.

Етикети:

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

123 07-11-2012 г. / 12:05 ч.
как пък дадохте наградата на точно тази жена със панталони, дебелите и криви крака и пуделска прическа,в област търговище няма ли красиви момичета

Пусни коментарvalidate image