Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 93
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 768
Регистрирани: 1758
Най-новият регистриран: autoplace

Новините на Търговище порталът

Полицаи откриха марихуана в двама младежи

категория / Криминале        дата: 2012-05-31 г. / 15:45 ч.      прочетена: 3551 Полицаи откриха марихуана в двама младежи

Двама 21-годишни мъже от Търговище заловиха служители на сектор „БОП”-Търговище и Районното полицейско управление в града. Това са Щ.Ц. и  И.И., които били в заведение в града, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.
При извършен обиск у Щ.Ц. е намерено пакетче суха тревиста маса, която при извършения полеви наркотест реагира на марихуана. В района пред заведението, в близост до задържания И.И., са намерени още 4 пакетчета, за които е установено, че също са със съдържание на марихуана.
След претърсване в жилището на И.И. са открити и иззети 200 грама суха тревиста маса, която при извършения полеви наркотест също реагира на марихуана. Веществото е било иззето от служителите на реда.
И.И. е познат на полицията с извършени от него множество кражби, за които неколкократно е осъждан.
Двамата са задържани в РУ “Полиция”-Търговище на основание чл. 63, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР, като впоследствие на И.И. с постановление на прокурор е наложена мярка “Задържане до 72 часа”.
По случая в ОД МВР-Търговище е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс.
Случаят се наблюдава от Търговищка окръжна прокуратура.

Етикети: марихуана, Търговище, ОД МВР

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image