Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 249
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 1104
Регистрирани: 1759
Най-новият регистриран: creatte

Новините на Търговище порталът

С редица прояви Търговище ще отбележи Деня на спорта

категория / Спорт        дата: 2012-05-16 г. / 16:33 ч.      прочетена: 2044 С редица прояви Търговище ще отбележи Деня на спорта

С редица прояви ще бъде отбелязана националната кампания „Аз обичам спорта”, инициирана от Министерството на физическото възпитание и спорта. Утре, 17 май и Търговище ще се включи в инициативите, посветени на Деня на българския спорт, който е и професионален празник на работещите в сферата на спорта.
За Деня на спорта в Търговище са подготвени прояви, организирани от община Търговище и от различни спортни клубове. Ще има демонстрации, турнири, уроци. В проявите могат да се включат както професионалисти, така и ученици, работещи и ветерани.
Откриването на кампанията в Търговище ще бъде в 9.30 часа на „Стадиончето”. Закриването на всяка от инициативите ще се случва от председателя на спортния клуб по места.
За първенците в различните надпревари са предвидени символични награди.
По повод националната кампания „Аз обичам спорта”, в Търговище е осигурен свободен достъп до всички спортни площадки на територията на общината от 17.00 до 18.00 часа.

Етикети: Ден на спорта, Търговище, община Търговище, кампания, Аз обичам спорта

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image