Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 54
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 485
Регистрирани: 1509
Най-новият регистриран: ianisbuild

Новините на Търговище порталът

Над 200 полицаи бдят за реда на панаира

категория / Търговище        дата: 2012-05-15 г. / 08:59 ч.      прочетена: 751 Над 200 полицаи бдят за реда на панаира

Над 200 полицейски служители с повече от 20 служебни автомобили пряко ще се грижат за гарантирането на реда и сигурността по време на „Изложение-Търговище ‘2012”. Служителите на реда ще извършват системни проверки в районите, където има струпване на хора, както и ще следят за недопускане на спекула и хазартни игри.
Служителите на сектор “Пътна полиция” ще осъществяват активен контрол за спазване изискванията на Закона за движение по пътищата и правилника за неговото прилагане. Ще бъдат изградени временни контролно-пропускателни пунктове към подстъпите за панаирното изложение и на изходите от Търговище. Особено внимание при проверките ще бъде отделено на управлението на МПС от водачи, употребили алкохол или от неправоспособни водачи. Стриктен ще бъде контрола и при нарушения около пешеходните пътеки, както от шофьори, така и
В панаирната седмица ще бъдат организирани временни охраняеми паркинги по улиците “Богомил” и “Боровец”, както и служебен паркинг за автомобилите на участниците в изложението около художествената галерия “Никола Маринов”. С цел недопускане на пътни инциденти в райони, където през идната седмица ще се съберат много хора, чрез поставяне на бариери ше бъде преустановено движението в следните участъци: ул. “Мургаш” – ул. “Морава”, ул. “Морава” – ул. “Капитан Данаджиев”, улицата срещу стълбището на комплекс “Боровец”, и ул. “Кап. Данаджиев” – ул. “Мургаш” в гр. Търговище.

Етикети: полиция, панаир, изложение, Търговище

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image