Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 70
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 709
Регистрирани: 1727
Най-новият регистриран: hristobild

Новините на Търговище порталът

От ГЕРБ-Попово организираха приемна в Паламарца

категория / Политика        дата: 2012-04-27 г. / 16:41 ч.      прочетена: 3135 От ГЕРБ-Попово организираха приемна в ПаламарцаПриемна за жителите на поповското село Паламарца проведе общинският ръководител на ГЕРБ и общински съветник в ОбС-Попово Стефан Иванов.
На срещата бяха обсъдени наболели проблеми, свързани с напояването на земеделските площи през предстоящия летен сезон. Поради спецификата на проблема присъстваха представителят на „Напоителни системи” - Вася Шаповалова и началникът на хидротехнически район-Попово - инж. Иван Славов. По покана на Стефан Иванов на срещата присъства и кметът на Паламарца Милчо Петров. Хората получиха уверението, че проблема ще бъде преодолян и вода за поливните площи през лятото ще бъде осигурена.
Друга част от жителите на село Паламарца потърсиха съдействие за разрешаването на въпроси от личен характер- свързани с раздаването на социални помощи и неизпълнени административни казуси.
По време на приемния ден бяха поставени и няколко сигнала във връзка със злоупотреби на местно ниво, чиято достоверност общинския ръководите на  ПП ГЕРБ Попово – Стефан Иванов се ангажира да провери.

Етикети: ГЕРБ-Попово, Паламарца, приемна

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image