Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 68
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 754
Регистрирани: 1738
Най-новият регистриран: dakata2002

Новините на Търговище порталът

Тренинг и обучение за младежи по проект МИКЦ

категория / Образование        дата: 2012-04-26 г. / 11:48 ч.      прочетена: 1009 Тренинг и обучение за младежи по проект МИКЦ

Втората сесия от започналия през февруари тренинг за повишаване на самооценката се проведе вчера, 26 април. Темата бе: „Самопознание „Емоционална интелигентност?”, II част – тестова методика и визуализация.”
Водещи тренинга бяха психологът Марина Маринова и психотерапевтът Ани Петрова, които работят към консултативния кабинет.
Той е част от проект “МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора“.
В рамките на тази седмица предстои третото обучение по проекта. То ще бъде на тема „Причини и последствия от агресивното поведение. Стратегии за справяне”. Ще се състои на 27 април /петък/ от 9.00 ч. Поканени да участват са 21 младежи от училищата в Търговище. Обучителите ще бъдат същите - Марина Маринова и д-р Ани Петрова.
Проект “МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора“ се финансира от Националния център „Европейски младежки програми и инициативи” към МОМН и се изпълнява от Сдружение «Мисионис», в партньорство с Център за младежки дейности и инициативи и Община Търговище.

Етикети: тренинг, обучение, МИКЦ

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image