Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 108
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 775
Регистрирани: 1738
Най-новият регистриран: dakata2002

Новините на Търговище порталът

Зам.-областният на Търговище чете Пипи Дългото Чорапче

категория / Търговище        дата: 2012-04-23 г. / 16:37 ч.      прочетена: 988 Зам.-областният на Търговище чете Пипи Дългото Чорапче

Днес заместник-областният управител на Търговище Елка Станчева се включи в проявите, посветени на 23 април – Международния ден на книгата, организирани от Регионална библиотека „Петър Стъпов” - Търговище.
По традиция всяка година на този ден в библиотеката се провежда Маратон на четенето, по време на който известни личности четат книги на деца.
„С голямо удоволствие се включвам в инициативата, не само от уважение, но и защото наистина обичам да чета”. С тези думи г-жа Станчева се обърна към второкласниците от І ОУ „Христо Ботев” в Търговище и им пожела книгата да стане най-верният им приятел, който да им помогне да сбъднат мечтите си.
Заместник-областният управител избра да прочете на учениците първия откъс от детската книжка „Пипи Дългото чорапче”. За да разберат какви са останалите лудории на малката героиня на Астрид Лингрен, Станчева пожела на учениците сами да дочетат книгата.

Етикети: Елка Станчева, маратон на четенето, Търговище

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image