Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 14
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 256
Регистрирани: 1476
Най-новият регистриран: lozanafoods

Новините на Търговище порталът

В Търговище насърчават интернационализацията на предприятията

категория / Икономика        дата: 2012-04-02 г. / 10:10 ч.      прочетена: 909 В Търговище насърчават интернационализацията на предприятията

Информационна среща по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия” се провежда в Търговище. Срещата се осъществява по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013. А информационната дейност се осъществява от експерти на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/.


По време на срещата експертите на ИАНМСП информират представителите на бизнеса за възможностите и условията за участие на българските фирми в специализирани международни изложби и панаири; бизнес мисии в държавите на Европейския съюз и в трети страни; обучителни, информационни и специализирани семинари, насочени към развиване на външнотърговски умения и представяне на външни пазари на българските предприятия.


Проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент, стартира на 22 април 2010 г. със срок за изпълнение три години. Общата му цел е укрепване и разширяване на присъствието на българските предприятия на европейския и световните пазари, както и ефективно използване на предимствата на европейския пазар от българските фирми.

Етикети: ИАНМСП, интернационализация, предприятия, среща

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image