Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 64
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 548
Регистрирани: 1331
Най-новият регистриран: Tanya555

Новините на Търговище порталът

22-годишен пребил възпитаник на училището за деца с увреден слух

категория / Криминале        дата: 2012-03-21 г. / 13:30 ч.      прочетена: 667 22-годишен пребил възпитаник на училището за деца с увреден слух

18-годишният Е.Ч. е подал жалба в Районното полицейско управление в Търговище, затова че около 8.35 часа в неделя му е бил нанесен побой. Непознато за него лице влязло в стаята му в общежитието на училището за деца с увреден слух в Търговище, където Е.Ч. е учил. Според момчето, побойникът е бил син на възпитателка в учебното заведение.
Във връзка с подадената жалба, служители на РПУ – Търговище са започнали проверка за престъпление по чл. 131, т. 12 от Наказателния кодекс – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.
От извършеното до момента разследване служителите на реда са установили, че извършител на деянието е 22-годишният В.Г. от Търговище. Той е задържан на основание чл. 63, ал.1, т. 1 от Закона за МВР.
За извършваната проверка е докладвано в Районна прокуратура-Търговище. Продължават действията на полицейските служители по изясняване на фактическата обстановка, при която е възникнал инцидента. След приключване на проверката материалите по случая ще бъдат изпратени в Районна прокуратура-Търговище по компетентност, информират от областната дирекция на МВР.

Етикети: побой, СОУ за ДУС, Търговище

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image