Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 47
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 383
Регистрирани: 1559
Най-новият регистриран: DenicaTania

Новините на Търговище порталът

Празник на професионалното майсторство в ПГТЛП - Попово

категория / Образование        дата: 2012-02-23 г. / 15:32 ч.      прочетена: 1769 Празник на професионалното майсторство в ПГТЛП - Попово

С всяка изминала година, празникът на професионалното майсторство в Професионалната гимназия по техника и лека промишленост в Попово, става все по-интересен, по-атрактивен и по-привлекателен, съобщава Регионалния инспекторат по образованието.
  По традиция преди празника на училището се провеждат състезания между отделните класове по специалности, за да се определят най-добрите в професията.
  На 20 и 21 февруари 2012 г. гимназията беше изпълнена с много еуфория и ентусиазъм от провеждащите се състезания. Специални гости на празника бяха Невяна Захариева - началник на РИО-Търговище и Йордан Шиваров – ст. експерт по професионално образование, осмокласници от основните училища от община Попово, ученици и учители от професионалната гимназия.
  Във всяко едно от състезанията учениците демонстрираха знанията си по теоретична подготовка, представиха интересни презентации, работиха на интерактивните дъски, решаваха задачи, отговаряха на въпроси с изключителна съобразителност и бързина.
  В края на всяко състезание отборите премериха практическите си умения като бъдещи дизайнери, електротехници, икономисти и газови техници.
  Излъчени бяха най-добрите в професията като отбори и индивидуално, които ще бъдат наградени на празника на училището, който ще се проведе на 23 март 2012 г.

Етикети: гимназия, Попово, РИО, Невяна, Загариева, празник, професионално, майсторство

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image