Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 47
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 409
Регистрирани: 1559
Най-новият регистриран: DenicaTania

Новините на Търговище порталът

Областен информационен център работи от днес в Търговище

категория / Търговище        дата: 2012-02-23 г. / 14:37 ч.      прочетена: 898 Областен информационен център работи от днес в Търговище

Осигуряването на информация за Национална стратегическа референтна рамка и Оперативните програми по телефон, e-mail и на място е една от услугите, които ще предоставя на граждани, фирми и неправителствени организации Областният информационен център – Търговище, каза неговият управител Милчо Тонев по време на първата официална пресконференция днес, с която се дава старта на функционирането на ОИЦ.
Изключително важна е ролята на Областните информационни центрове, за да достига повече и експертна информация до хората. Убеден съм, че екипа на нашия център ще изпълни със съдържание своята работа, коментира кметът на община Търговище Красимир Мирев.
В рамките на дейността си Областния информационен център ще организира 45 информационни срещи в 5-те общини на областта и 16 презентации и пресконференции.
Областният информационен център – Търговище е един от 27-те в страната, които ще предоставят информация относно кохезионната политика на ЕС в Република България. Центърът е създаден по проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в град Търговище” с бенефициент община Търговище. Проектът се финансира безвъзмездно с 399 938 лв. от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Етикети: областен, информационен, център, Търговище, проект

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image