Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 31
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 169
Регистрирани: 1498
Най-новият регистриран: WellnessDroplets

Новините на Търговище порталът

МИКЦ-Търговище ще обучава младежи как да пишат проекти по европейски програми

категория / Образование        дата: 2012-02-21 г. / 21:55 ч.      прочетена: 788 МИКЦ-Търговище ще обучава младежи как да пишат проекти по европейски програми

След като в понеделник се състоя първата открита приемна по проект "МИКЦ-Търговище - информация и консултация за младите хора", в сряда - 23 февруари ще се проведе и първото обучение на тема "Как да пишем проекти по европейски програми". 

Откритата приемна в понеделник бе на тема "Любовта и глобалната мрежа", в нея участие взеха осмокласници от І СОУ „Св.Седмочисленици” в Търговище. "Там д-р Райна Жейнова и сътрудник й Нина обсъждаха с младежите плюсовете и минусите при онлайн комуникацията и дали е възможно създаването на здрава връзка в интернет. Акцент бе поставен върху предпазливостта при общуване в мрежата, посочени бяха конкретни правила за безопасност и избягване на недоразумения във виртуалното общуване. Учениците получиха телефони и връзки в интернет на БЛОБ – българската линия за он-лайн безопасност - http://www.helpline.bg/", съобщава Диляна Стойчева - специалист в МИКЦ-ТЪрговище.

В обучението "Как да пишем проекти по европейски програми" ще се включат 20 младежи от училищата в Търговище. Никола Станчев и Цветелина Христова ще бъдат обучителите по темата, а самото обучение ще започне в 9.00 часа в Камерната зала на Младежкия дом в Търговище, уточнява Стйчева.

Младежкият информационно-консултантски център продължава дейността си по проект "МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора". Проектът се финансира от Националния център "Европейски младежки програми и инициативи" към МОМН и се изпълнява от сдружение "Мисионис", в партньорство с Център за младежки дейности и инициативи и община Търговище.

Етикети: обучение, приемна, МИКЦ, Търговище

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image