Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 73
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 773
Регистрирани: 1716
Най-новият регистриран: georgitrifonov

Новините на Търговище порталът

МИКЦ-Търговище представи дейността си за следващите две години

категория / Търговище        дата: 2012-01-25 г. / 20:54 ч.      прочетена: 603 МИКЦ-Търговище представи дейността си за следващите две години

Дейностите по проект "МИКЦ-Търговище - информация и консултация за младите хора" бяха представени днес в Камерната зала на Младежкия дом в Търговище от ръководителят на проекта Даниела Марчева. 

Там бе представен и екипът от специалисти, които ще работят по проекта в идните две години. Те вече осъществяват ежеседмични дежурства, включващи индивидуални и групови консултации. 

По проекта ще се работи основно с малолетни, които имат рисково или асоциално поведение, както и с всички останали, искащи съвет и някакъв вид консултация. За двете години на проекта екипът е заложил в програмата си 10 обучения и 12 тренинга за млади хора. 

Младежкият информационно-консултантски център /МИКЦ/ продължава дейността си по проекта, с финансиране от Националния център "Европейски младежки програми и инициативи" към МОМН. Изпълнява се от Сдружение "Мисионис", Центърът за младежки дейности и инициативи и община Търговище. 

Етикети: МИКЦ, проект, ЦМДИ, Мисионис, община Търговище

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image