Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 94
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 748
Регистрирани: 1716
Най-новият регистриран: georgitrifonov

Новините на Търговище порталът

Обсъждаха движението по пътищата при обилни снеговалежи

категория / Търговище        дата: 2012-01-25 г. / 20:40 ч.      прочетена: 540 Обсъждаха движението по пътищата при обилни снеговалежи

Работна среща между представителите на всички институции и фирми в облатта, имащи отношение към снегопочистването, при внасянето на евентуални промени в организацията на движението на МПС при влошена метереологична обстановка и към осигуряването на засилена контролна дейност върху него с цел осигуряване на добри условия за движението по пътищата и гарантиране сигурността и спокойствието на водачите и пътниците се проведе в областната дирекция на МВР в града.

Срещата се организира предвид очакваното застудяване и обилни валежи. Основната й цел бе постигане на оптимална координация  в действията на съответните инстанции с оглед създаване на възможно най-добра организация за снегопочистване и опесъчаване на пътищата в областта, както и за движението на МПС по тях. 

По време на срещата стана ясно, че няма проблеми с готовността на почистващата техника в областта. Както и бе решено при евентуални затруднения на движението да се спират временно от трафика за движение тежкотоварните автомобили, а евентуално и да бъдат затваряни за кратко пътни участъци. 

Изводът, до който стигнаха на срещата бе, че затрудненията в движението по пътищата при обилни снеговалежи могат да се избегнат при добра координация в дейността и постоянен обмен на информация между институциите. 

Етикети: сняг, пътища, снегопочистване

Публикувана от: fromTargovishte

Коментари

Пусни коментарvalidate image