Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 15
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 94
Регистрирани: 1514
Най-новият регистриран: bgbaby

Новините на Търговище порталът

Найден Косев откри плейофите в Шумен

категория / Спорт        дата: 2011-08-27 г. / 14:59 ч.      прочетена: 897 Найден Косев откри плейофите в Шумен

 

Днес в Шумен започна решителната плейоф фаза в турнира Ариана Аматьорска ЛигаНачало на спортното предизвикателство бе дадено днес от Директорът на дирекция "Култура, просвета и младежки дейности" в община Шумен Найден Косев. Той изпълни първия удар в мача между отборите на „Чавдар Дивдядово” и „Амигос”, завършил при резултат 4:3.

„Приветствам организаторите, които чрез този турнир съдействат на българския аматьорски футбол. Нека чрез такива спортни събития да подготвим младото поколение, да го накараме да спортува и да обича футбола. Пожелавам на шуменските отбори да са достойни представители на нашата школа и дано шуменски отбор да триумфира на големия финал във Варна“ каза при откриването на плейоф фазата на Ариана Аматьорска лига в Шумен г-н Косев. Той пожела на отборите в турнира оспорвана, но коректна борба по пътя към финала, и успешно представяне на шампиона във финалния турнир.

От петък до неделя всички любители на футбола от Шумен и региона могат да гледат мачовете на „Ариана Арена” на пл. „Лятна тераса”. Днес и утре са мачовете в групова фаза и четвъртфиналите. Малкият финал за 3-то и 4-то място започва на 28 август в 12.40 часа, а големият финал - в 13.20 часа.

 

Етикети:

Публикувана от:

Коментари

Пусни коментарvalidate image