Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 57
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 483
Регистрирани: 1509
Най-новият регистриран: ianisbuild

Новините на Търговище порталът

Ясен Петров: Дали ще остана? Това го дъвчем от първия ден.

категория / Спорт        дата: 2011-05-18 г. / 13:54 ч.      прочетена: 1049 Ясен Петров: Дали ще остана? Това го дъвчем от първия ден.

Треньорът на Левски Ясен Петров даде пресконференция преди мача със Славия от 28-ия кръг на "А" група. Двубоят е в сряда от 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action, както и онлайн на sport.btv.bg.

"Това е последният ни мач на "Герена" през този сезон. Затова трябва да зарадваме феновете, които ще дойдат да ни подкрепят. Правим всичко възможно да поддържаме доброто настроение в отбора и сред привържениците. А това става с победи. Въпреки проблемите, ще се справим. Ще дам шанс на футболистите, които по-рядко влизат в игра. Свикнали сме да играем в сгъстен цикъл.

Знаем кой ще си тръгне и кой ще остане. Но затова ще говорим, когато свърши първенството. Сега трябва да се съсредоточим върху предстоящите три двубоя. Мачът срещу Славия има заряд. Дали ще е лек или тежък, зависи как ще си го направим.

Дали ще остана го дъвчем от първия ден, в който съм дошъл. Каквото има да се случи, ще се случи. Най-важното е Левски да побеждава", коментира Петров.

Ето на кои футболисти ще заложи той срещу Славия:

Вратари: Божидар Митрев, Пламен Илиев

Защитници: Стефан Станчев, Сержиньо Грийн, Йордан Милиев, Веселин Минев, Марко Видович

Халфове и нападатели: Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Христо Йовов, Даниел Димов, Александър Александров, Исмаил Иса, Александър Киров, Даниел Младенов, Жанвион Юлу-Матондо, Гара Дембеле

Източник: btv.bg sport

Етикети: Ясен, Петров, Левски, София

Публикувана от: admin

Коментари

Пусни коментарvalidate image