Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 7
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 53
Регистрирани: 1498
Най-новият регистриран: WellnessDroplets

Хороскопи

Хороскоп за 06 април 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Нова седмица с нови предизвикателства. Светът определено е различен и стремглаво лети към своята гибел или спасение. Ще намерите вътрешно омиротворение като правите нещо прозаично, например да почиствате, да подреждате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
В моменти като този на човек му е нужна вяра, която да му дава сили и опора. Някак през годините я позабравихме, но сега е моментът да с еобърнем към Вечната книга - И тъй, остават тия трите: вяра, надежда и любов, но най–голяма от тях е любовта. Търсете я!
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Всяка нова седмица носи нова надежда, но и нови задачи. Днес вашата задача е да сте опора на семейството си като ги изслушате или просто като им сготвите нещо вкусно.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Дори ходенето до магазина може да се окаже приключение, зависи как ще го възприемете. Ето това е начин не само да излезете, но и да имате конкретна цел и задача. Можете да помогнете на някой възрастен съсед или роднина. Винаги има какво да се направи, ако искаш да си Човек.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Гледали ли сте по филмите как аристократите сядат на своите масивни махагонови бюра и с паче перо започват да изчисляват приходите и разходите на имението си. Ето такъв е денят и за вас. Може да използвайте и компютъра си, но е важно да сте наясно с какво разполагате.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не изпадайте в прекалена критичност, точно в момента това няма да помогне на никого и най-малкото на самите вас. Просто дишайте, бавно. Ако се налага измийте си ръцете и си изперете маската, но задръжте критиките.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Понеделник е ден за дома и семейството и в момента това е актуално повече от всякога. Тази близост, която изграждате в момента е ценен ресурс за бъдещето ви.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Хубав ден за вас, ще се почувствате победители. Но дали най-важната победа не е тази над собствените си недостатъци? Колкото и да ни се иска на всички нас, но щом сме на Земята, значи има какво още да усъвършенстваме. Не забравяйте това.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Много дребни неща за правене, не е ли това кошмарът на всеки Стрелец? Не ги зарязвайте наникъде, а си създайте система -обединете ги по сходни признаци и така ги отхвърляйте. Важно е, за да не се разпилявате.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще гледате философски на нещата около вас и дори шегите ще присъстват по-често в репертоара ви. Понякога наистина можете да сте забавни, ей така за разкош, напълно непрактично.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Нали знаете колко е важно с какво се храните. Опитвайте се да поддържате разнообразие, защото колкото повече варианти имате в храната си, толкова по-умни ще ставате.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не обръщайте толкова внимание на външния изглед на нещата, колкото на тяхното съдържание. Понякога външната обвивка лъже.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: demo