Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 40
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 508
Регистрирани: 1316
Най-новият регистриран: kurticom

Хороскопи

Хороскоп за 24 февруари 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще е много важно за вас да се чувствате сигурни, но от друга страна ще имате желание за експерименти. Като начало започнете да експериментирате в областта на знанията и телефонните разговори.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще се чувствате сигурни в действията си, особено ако са свързани с ръчна работа. Като един майстор Сръчко ще сте днес. Използвайте момента.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Доста забавен ден, в който оригиналните идеи сякаш ще ви бомбардират. Освен това са възможни и някои романтични увлечения. Приятелските срещи само ще подкладат обзелата ви еуфория, гледайте да се запазите цели до края на деня.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте много внимателни и загрижени за хората около вас. Но пък това ще ви носи усещане за свобода и удовлетворение, че има смисъл от онова, което правите.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще мислите и ще действате бързо, а така се постигат най-сериозни резултати. Дори да не сте съвсем сигурни какво точно искате, то само ще дойде при вас.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Чувството за сигурност ще е от голямо значение за емоционалното ви равновесие днес. Не изпитвайте съжаление за миналото, а се опитайте да гледате с вяра напред. Много лично приемате всичко, което ви казват, а това определено не е правилната реакция, къде е прословутото ви чувство за справедливост…
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се щадите повече. Имате нужда да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес трябва да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от ума си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не се разсейвайте с незначителни подробности, само си губите времето. Някакви минали драми отново ще ви мъчат, но в крайна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в ума ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо приятно.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Търсите свобода, но искате връзка. Това е сериозна дилема и няма да успеете да я разрешите точно днес. Но е хубаво поне да си отговорите на въпроса какво Ви дава свободата и какво Ви дава една връзка? А може би имате нужда от една свободна връзка?
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
На моменти може да се чувствате малко претоварени. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се представите добре, но здравето ви е не по-малко важно, щадете се, не се претоварвайте.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Особено важна ще е темата с взаимодействието с роднините и най-близките около вас. Опитайте да запазите обективния си поглед и да не влагате емоции.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще сте ентусиазирани и със страст ще правите всичко. Направо ще наелектризирате обстановката около себе си. Внимавайте само да не стане късо съединение.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: POPA666