Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 27
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 384
Регистрирани: 1246
Най-новият регистриран: mebeli1online

Хороскопи

Хороскоп за 30 април 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Спокоен завършек на един добър месец. Днес обърнете внимание на дома и семейството си, обадете се на роднини, отдайте дължимото на рода и корена си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Хубаво време да започнете нещо ново, да направите нещо за пръв път, да посадите дърво. Изобщо, важното е да действате и да не се подмотавате между четири стени.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Душата ви тегли навън, задълженията - вътре. Ще трябва да намерите решение на този въпрос. Преди всичко е добре да си дадете доза свеж въздух и простор.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще ви вълнуват мечти и други всеоще нереални неща. Много хубав момент да си помислите за лятото и за пътуванията, които можете да предприемете тогава.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Неделя е денят на Бога Слънце, вашият личен покровител. Хубав ден да направите нещо важно, специално, да подарите сиянието си на другите. Най-важното,да помислите какво хубаво може да направите през май.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Задължително се разходете, ако е дълго още по-добре. Неспокойният ви ум има нужда от простор и проветрение. Притесненията ви трябва да ги отвее вятърът.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Чудесен ден, подходящ за разходки, за пътешествия и забавления. Само не позволявайте да ви се качват на главата.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден за интересни открития, но и ден за преподреждане на приоритетите. Не се впечатлявайте толкова от чуждите емоции, имате си достатъчно свои, с които да се справяте.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще имате желание да се погрижите за близките си, да бъдете с тях, да усетите топлината, която семейния уют създава. Ами - направете го.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Денят е неделя, затова недейте да прекалявате с плановете и подреждането. Важно е да има и място за творчество, макар и непланирано.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Един ден, в който да отворите широко прозореца на душата си. Време за радост и забавления, време за игри. Бъдете креативни, не прекравайте деня си покрай някоя маса, пък била тя и празнична.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате нужда от подкрепа и грижа. Може би е добре да споделите какво очаквате, а не да страдате, че другите не се сещат какво да направят за вас.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Сигнализатори + майка  2

Качена от: demo

Сигнализатори + майка 2