Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 58
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 841
Регистрирани: 1259
Най-новият регистриран: adlerm

Хороскопи

Хороскоп за 27 юни 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Непременно идете някъде с приятели. Ще ви се иска да споделяте преживявания и мисли с други хора, имате нужда от група съидейници. Хубав момент да си правите планове за близкото и далечно бъдеще.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще има толкова неща, които искате да свършите, че ще се чудите откъде да започнете. Важно е да направите нещо в посока усъвършенстване на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Оставили сте си толкова много неща за днес, че едва ли ще успеете да ги свършите. Ами намерете си помощници и не мърморете.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста дейни, направо ще изненадате всички. Хубав ден за разходки и търсене на приключения, грабвайте раницата и потегляйте, не чакайте друг да ви подканя.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте радост на другите. Е, това няма да ви тежи, ще имате толкова приятни изживявания. Вярвайте повече в себе си и любовта няма да ви подмине.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес се проявете като отговорни личности. Спазвайте обещанията си, но избягвайте да давате нови. Най-приятно ще се чувствате с приятели, така че – свършете всичко, което сте казали и започвайте купона.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Естествено ще ви се иска да дирижирате нещата, но е добре да взимате под внимание и мнението на хората около вас. Днес ще сте особено изобретателни, добре е и да действате, а не само да говорите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще искате да ви оставят на мира, за да можете да съберете мислите си, а може би просто да си починете. Важно е да го направите,добре е за здравето ви.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще запазите енергията от вчера, но вече може да я насочите в посока, която на вас ви е удобна – да побъбрите със съседите, да се пошляете безцелно, да поканите гости. Емоциите силно ще влияят на мисленето ви и трудно ще се съсредоточавате, но пък днес е почивен ден.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Имате нужда да се почувствате обгрижени и глезени. С вашия чар е ясно, че винаги ще намерите някого за това. Най-важното е да балансирате чувствата, защото доста сте вдигнали градуса им.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Желанието ви да контролирате всичко е трудно да се съвмести с друго, също толкова силно желание – да не носите отговорност за нищо, макар че вие успявате да го сторите, но дали е съвсем почтено?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Доста сериозно гледате на света днес, което определено ви ограничава. Разчупете малко, не само парите движат света. В крайна сметка те са просто някакъв символ на вложената енергия, не е ли така.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal