Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 64
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 238
Регистрирани: 1531
Най-новият регистриран: aleck

Хороскопи

Хороскоп за 25 септември 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес просто ще искате да бъдете специални по някакъв начин. А какво по-специално от любовта? Покажете я, споделетя я, раздайте я и ще полетите. Любовта наистина дава крила.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, защото нещата може и да не станат точно както очаквате. Следобеда доста хора ще се сетят за вас и това може да ви претовари с разговори. Опитайте да бъдете по-делови, ако искате да свършите нещо важно.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Роднините ви ще се окажат доста полезни и практично ориентирани точно днес. Хубаво е човек да усеща подкрепа в нужния момент. Но и вие проявете благодарност.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Радост и благоденствие ще намерите в споделянето на материалните богатства. Бъдете щедри, но преценявайте на кого давате. Дайте на онзи, който може да умножи и разпространи богатството.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие определено не си падате по това и може да реагирате доста неадекватно. Поне си дайте сметка защо го правите и защо всъщност се опитвате да държите всичко под контрол, щом толкова много ви нервират изненадите?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ден, в който ще трябва да мислите за по-практични неща. Някои от тях обаче си имат своето очарование, примерно попълването на есенния гардероб. Ще получите добро предложение да спечелите малко парички и това ще повиши настроението ви за цялата вечер.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Доста емоционално ще реагирате на всичко, което ви се случва днес, а това не е твърде препоръчително. Не приемайте прекалено лично нещата, които ви казват околните и не губете чувството си за хумор.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Концентрирайте се върху целите, които имате и не позволявайте на клюките да ви разсейват. Малко трудно ще се преборите със собствените си предразсъдъци, но направите ли го – “и на вашата улица ще изгрее Слънце”.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Абстрактните разсъждения днес ще са вашата сила. Философските обяснения - стихията ви. Време е да помислите дали правилно сте се ориентирали в кариерата. Днес ще имате време за тези въпроси.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Леки затруднения ще имате поради сблъсъка със собствените си страхове и представи. Трудно е да се живее без схема, но направо е убийствено да се живее в схема. Сложни вътрешни дилеми имате да разнищвате днес. Може би ще откриете практичния отговор.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Доста безразсъдно ще действате днес. Готови сте да заложите на карта моралните си ценности в името на едно неясно чувство. А нима някой казва, че постъпвате разумно?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ако работа ви е свързана с движение – добре, защото иначе ще ви е трудно да се задържите цял ден на едно място. Свършете сутринта най-важните неща, защото после няма да ви остане време, ще се отворят други работи, а и разговорите ще ви отнемат доста време.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: MONTAJAGROGRUP