Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 81
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 728
Регистрирани: 1425
Най-новият регистриран: thermoba

Хороскопи

Хороскоп за 27 юни 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
И днес нещата до голяма степен ще зависят от други хора, нещо което силно ще ви изнервя. Имате желание и възможност да свършите много неща, но все зависите от някой друг. Най-важното е да сте отворени за сътрудничество и да имате едно на ум, ако в работата има преобадаващо женско участие.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
По ваше мнение - товарят ви прекалено, а всъщност май вие самите се тормозите, защото се опитвате да контролирате твърде много неща и това не става толкова лесно. Емоциите са най-големият ви приятел, но и най-големият ви враг. В случая не са добър съветник.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Високи цели сте си поставили днес, но дали са в хармония с вътрешния ви стремеж. Не правете нещо само и само да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате значително по-отговорно и дисциплинирано.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще сте ангажирани повече с чуждите работи, отколкото със своите. Но каквото и да става, ще има приятели, които са готови да ви помогнат. Хубав ден, ще се почувствате реализирани и удовлетворени от това, което сте свършили.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Общуването през днешния ден ще е едва ли не жизнено важно за вас. Организирайте добре нещата, за да не пропуснете нито една среща, ако трябва вземете си асистент и не се впускайте в безсмислени разговори с колеги и случайно минаващи хора.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Бихте могли да осъществите важни запознанства, ако сте по-активни. Добрите новини ще ви стимулират за това. Дребни печалби ще ви карат да се чувствате щастливи, споделете ги с близките си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят е доста интересен, но малко по-емоционален. Не приемайте всичко, което ви кажат за чиста монета и не за друго, а защото информацията ще е прекалено събективна. Хубав ден за наблюдения.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Сутринта ще сте малко разпилени и трудно ще се организирате, но следобеда ще сте напълно наясно какво точно трябва да правите, а при това ще получите и признание за това.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще се чувствате доста енергични, но ще казвате неща, за които после ще съжалявате. Овладейте мислите и впечатленията си от нещата, които ви вълнуват, интуицията ще ви насочи в правилната посока.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Работа, действие, резултати. Днес ви е важно с каквото и да се захванете, да виждате конкретния ефект, резутат, полза. Всичко ще се нареди, само не прекалявайте с контрола.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Сякаш леко се поклащат устоите Ви, не усещате сигурността под краката си. Направете нещо различно, предизвикайте се ... във въображението си. По нестандартен начин ще трябва да се измъкнете от ситуацията, в която се намирате.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Нури рожден ден

Качена от: demo

Нури рожден ден