Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 14
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 212
Регистрирани: 1514
Най-новият регистриран: bgbaby

Хороскопи

Хороскоп за 13 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не бъдете прекалено праволинейни, именно това може да ви коства известни загуби. Важно е да не губите общия поглед и държите страха далеч. Естественото вътрешното състояние на всеки е радост, върнете си го.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Може да ви се наложи да заминете за някъде, но това би ви донесло предимно приятни емоции. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-вече гърлото, така че не прекалявайте със студените напитки и ограничете бирата.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате понеделнишки неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието от почивните дни силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате не комфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много бързо ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще се наложи да направите кратка финансова равносметка, за да знаете как да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е препоръчително да започвате, по-добре приключете със старите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят е много подходящ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще успеете да се сработите с колегите си, така че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на собствената си личност.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не е изключено да загубите нещо важно, затова не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех, ако не се впечатлявате от всички дребни произшествия, които ви се случват.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Този ден ще ви предложи добри възможности за изява. Помислете малко и за себе си, а не само за работата. Шансовете ви да се представите блестящо пред любимия човек са огромни, така че постъпете сериозно и действайте в подходящото направление.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ненужната упоритост може да ви доведе до сериозни загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете гъвкавост по финансовите въпроси. Бъдете готови за изненади от всякакъв характер.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Малко хаотичен е днешния ден за вас. Денят сам по себе си носи много положителни идеи, от вас зависи дали ще позволите те да преминат през вас свободно. Бъдете възприемчиви.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal