Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 45
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 730
Регистрирани: 1232
Най-новият регистриран: varnaturist

Хороскопи

Хороскоп за 27 февруари 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Чудесен ден за планиране и подготовка на целия следващ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Още с първия работен ден ще ви поставят нови задачи. Не роптайте, от навременно им изпълнение зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате достатъчно сили да се справите и с най-сериозните задачи, при това сами и в срок.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Доста динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с кореспонденцията си.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Може на моменти да се чувствате малко претоварени от задачи, а едва началото на седмицата. Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете на другите да поемат своя дял.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес е ден за вглеждане в околните. Добре е и да свършите някоя работа, все пак. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
След натоварените с празници почивни дни сигурно с радост сте тръгнали на работа, за да си починете. Естествено, вие не сте от хората, които ще стоят със скръстени ръце, но днес наистина ви очакват доста неща за вършене.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ако заниманията ви са свързани с творчество, то днес имате възможност да направите нещо наистина значително. Обаче нищо не ви пречи, дори работата ви да е абсолютно тривиална да подходите творчески към нея, може би ще е интересно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Време е да помислите и за семейството си, покрай всичките си непрекъснати служебни ангажименти. Оставането до късно на работа не само, че ви претоварва, но и може да огорчи някои от домашните ви.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще ви се наложи да проявите по-голяма финансова изобретателност, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са много малко. Хубавото е, че няма да ви липсва ентусиазъм, за да се справите с тази непосилна задача и в крайна сметка сигурно ще успеете.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Личното ви обаяние днес би могло да ви отвори всяка непристъпна крепост. Не пропилявайте този шанс. Идеален ден за вземане на решения и действия, ще ви е изключително лесно да намерите нестандартно решение на всяка ситуация.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес може да чувствате прекалено ясно агресивното поведение на околните. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Днес трябва да останете в сянка.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: delian