Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 37
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 357
Регистрирани: 1378
Най-новият регистриран: Anizano

Хороскопи

Хороскоп за 13 декември 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес може да възникнат неприятни ситуации, свързани по един или друг начин с парите, които вчера сте имали, а днес са се изпарили. Подходете нестандартно и измислете начин за справяне и без пари, винаги има и такъв и той обикновено е много забавен.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Дори най-незначителната според вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете последствията, че иначе ще стане още по-лошо.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес се опитайте да сте максимално активни. Така хем ще заработите нещо допълнително, хем ще се почувствате доста добре - полезни и удовлетворени. И не се концентрирайте прекалено върху външността си, бъдете по-умерено красиви ,)
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти, не всичко, което обещавате, можете да изпълните. Май подхождате твърде несериозно към сериозните неща, а това обикновено има сериозни последствия.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не се задълбавайте детайлите, защото това освен загуба на време, ви кара да губите представа за общия план на нещата. Не се преуморявайте и бъдете много внимателни при работа с електрически уреди.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Най-уютно ще се чувствате у дома днес в компанията на приятели. Значи решението е просто - организирате едно предколедно парти,хем и нуждата ви да слагате ред в нещата ще бъде удовлетворена.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Умът ви ще щрака на още по-бързи обороти, но защо ли това ще ви обърква още повече. Прекалено много зависите от чуждото мнение, а това ви прави уязвими. Не се поддавайте на манипулации.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Подходящ ден да сложите ред в личния си живот, доста неща сте пообъркали напоследък май. Всичко ще е съпроводено с не особено приятни разговори относно моралните ценности, но каквото сте си надробили, това ще сърбате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
По-често си проверявайте е-мейла, там може да ви чака нещо наистина вълнуващо. Не се опитвайте да направите нещо, което никой досега не е успял, днес определено няма да ви се получи. Карайте по познатия начин с познатите неща.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
От вас просто ще бликат свежи идеи. Ентусиазмът ви е похвален. Ами използвайте го за похвални неща. Сега, в навечерието на Коледа има много възможности да направите неща, с които да се гордеете.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят ще започне с интересно запознанство, което може да повлияе на целия ви по-нататъшен живот. В средата на деня смело се залавяйте дори за най-необикновените и щури проекти. Днес имате шанс да направите нещо наистина интересно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата на съжденията си. Днес бъдете по-пестеливи. Отхвърлете задълженията, които са ви останали, за да знаете с какво точно разполагате.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal