Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 113
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 770
Регистрирани: 1752
Най-новият регистриран: pcvarna

Новините на Търговище порталът

Излезе трейлърът на Стомана на ринга

категория / Филми        дата: 2010-12-10 г. / 12:52 ч.      прочетена: 2226 Излезе трейлърът на Стомана на ринга

От Disney не спират да ни изненадват. Първите кадри от новия проект на студиото, който се снима в момента в САЩ, разкриват изненадваща реалност, в която за хората е невъзможно да се изправят пред новите съперници на ринга – механични боксьори. Силует на един от 19-те истински гигантски роботи, специалнo създадени за филма, в момент преди битка приема инструкциите на своя треньор. Какво ли следва?

От Disney не спират да ни изненадват. Първите кадри от новия проект на студиото, който се снима в момента в САЩ, разкриват изненадваща реалност, в която за хората е невъзможно да се изправят пред новите съперници на ринга – механични боксьори. Силует на един от 19-те истински гигантски роботи, специалнo създадени за филма, в момент преди битка приема инструкциите на своя треньор. Какво ли следва?"Стомана  на ринга” е грубоват и страховит екшън за близкото бъдеще през 2020 г., в което боксът се превръща във високотехнологично занимание. Чарли Кентън (в ролята Хю Джакмън) е изтощен боец, загубил шансовете си за титла, след като на ринга се появява като негов опонент стоманен робот, който е висок 2 метра и половина и тежи 907 килограма. Превръщайки се в дребен промоутър, Чарли успява да свърже двата края като събира и сглобява парчетата отпадъчен метал от едно босково сборище на друго. Когато стига дъното обаче, Чарли неохотно се съюзява със странния си син Макс (Дакота Гойо), за да построи и тренира съперник, който да се превърне в истински шампион. Противно на всички очаквания, баща и син създават перфектната машина-боксьор. Залозите са огромни и Чарли е все по-близо до бленуваното завръщане на върха.

С тази лента Disney предлагат нещо съвсем различно. Всички роботи във филми, чиито реални размери са между 2 и 3 метра, са истински машини, създадени за снимките. Те се управляват от хора, които със специални съоръжения контролират всяко едно тяхно движение на ринга и извън него. "Когато видях роботите да се движат за първи път, ченето ми увисна", споделя Хю Джакман.

"Компютърна анимация е използвана единствено в сцените, когато роботите предизвикват свада помежду си, което не може да се постигне без помощтта на визуалните ефекти. Във всички сцени с живи актьори се включват истинските 19 механични бойци”, споделя режисьорът на продукцията Шон Леви и допълва: "когато изправиш пред актьорите реална почти триметрова машина, с която те взаимодействат и разговарят, тогава представянето им чувствително израства”.

"В сърцевината на историята са взаимоотношенията между баща и син и един вехт робот на име Атом, който хлапето  обожава,” разкрива Джакман. "Моят герой Чарли изоставя сина си при раждането му, но след като майка му умира, се събират отново. Има огромна пропаст, която трябва да преодолеят и общия интерес към роботите-боксьори е пътят, по който тръгват, за да се сближат.”

Режисьорът на продукцията Шон Леви ("Нощта на музеите") разкрива още, че проектът е подкрепен и от продуцента Стивън Спилбърг. Към Хю Джакмън начело на актьорския състав се присъединяват и прелестната Еванджелин Лили (сериалът "Изгубени"), както и младият Дакота Гойо, в ролята на Макс, синът на Чарли. Консултант във филма е легендарният боксьор Шугър Рей Леонард.

Филмът "Стомана на ринга" ще бъде в киносалоните през есента на 2011 година. Тази сутрин точно в 7:00 часа обаче дебютира неговият трейлър, като в САЩ бе представен ексклузивно в ESPN онлайн и в ESPN Sports center. Родните фенове на качественото кино и бойните спортове също могат да го гледат в Sportal.bg.

Източник: Sportal.bg

 

Етикети: Стомана на ринга,Disney ,кадри ,гигантски ,роботи,специалнo ,създадени ,филма,битка,механични ,боксьори

Публикувана от: admin

Коментари

Пусни коментарvalidate image