Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 115
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 841
Регистрирани: 1740
Най-новият регистриран: martinKpavlov

Новините на Търговище порталът

Луиза Григорова и Гергана Плетньова на сцена в Търговище

категория / Търговище        дата: 2014-02-27 г. / 23:18 ч.      прочетена: 15395 Луиза Григорова и Гергана Плетньова на сцена в Търговище

Гергана Плетньова – носител на „ИКАР 2013“ за главна женска роля и нашумялата от тв сериалите „Стъклен дом“ и „Дървото на живота" Луиза Григорова са само част от звездния състав на актьорите, които ще излязат на сцена в Търговище на 18 март. Постановката е „Вуйчо Ваньо“ по Антон Павлович Чехов, избрана от главния режисьор на Варненския драматичен театър проф. Пламен Марков, който я определя като една от най-безпощадните пиеси на руския писател с ярки образи, към които си струва да се завърнем.

„Сцени от селския живот” е подзаглавието, което самият Чехов дава като жанрово определение за своята пиеса. Затова и то се превръща в ключ към режисьорската трактовка, за която Пламен Марков привлича звезден екип:  Гергана Плетньова, Стоян Радев, известния с ролите си в театъра, киното и тв сериали Пенко Господинов, емблематичната фигура на Варненския драматичен театър Михаил Мутафов, нашумялата от тв сериали „Стъклен дом” и „Дървото на живота” Луиза Григорова, Веселина Михалкова, Свилен Стоянов, Пламен Димитров, Нели Вълканова, Юлияна Чернева.

С фотографията и дизайна на плаката, както и програмата се занимава обичайният заподозрян Симеон Лютаков, пред камерата звезда от „7 часа разлика”, а зад камерата един от най-добрите български фотографи със сериозни постижения в театралния плакат.

Етикети: луиза григорова, актриса, вуйчо ваньо, пиеса, театър, търговище

Публикувана от: admin

Коментари

Пусни коментарvalidate image