Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 38
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 332
Регистрирани: 1377
Най-новият регистриран: RaiaIlieva

Хороскопи

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Денят е много приятен и всичко ще се нарежда чудесно. А и някакви пари ще се появят изневиделица. Някой беше казал,че вторник е щастливият ден на Овните, може би е бил прав.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Околните няма да са особено благосклонни към вас днес и вината знаете чия е. Опитайте да надмогнете чувствата си, не позволявайте да ви объркват живота още повече.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес може да си позволите дребно мошеничество, но не се увличайте. Дори да не ви хванат, знаете, че правите нещо нередно от човешка гледна точка.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата,които сте си планирали. Студеното време може да ви окаже от разходки, но излзте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви подесат такава изненада, че да ви шашнат.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
До обяд ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Но пък след обед ще ви “просветне” така да се каже и ще тръгнете да изпълнявате плановете си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Малко нервен е днешният ден и това определено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които често ви стряскат, днес ще ви съпътстват едва ли на всяка крачка. Май трябва да сте по-приспособими.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Голямо чудене ще се чудите днес, а това може да ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с кариерното ви развитие.Всякакви врачувания са противопоказни.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Излишното философстване определено няма да ви помогне да се справите с преките си задължения. Най-добре запрятайте ръкави и действайте, не очаквайте всичко да стане с вълшебна пръчица.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ограничете действията си до неща, които са ви познати и добре известни и практически е можете да карате на автопилот. Не си струва да се хабите в напразни усилия за нещо неизвестно.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Денят е доста забързан и трябва да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете ви.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Царе сте на добрите намерения,но в повечето случаи оставате само дотам.Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм,просто пресейте фактите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Гледайте до обяд да отхвърлите задачите, които сте поели и след това се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате истински обичани и ценени и това естествено ще поддържа доброто ви настроение.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: demo