Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 50
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 497
Регистрирани: 1514
Най-новият регистриран: bgbaby

Хороскопи

Хороскоп за 11 юли 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще започнете деня малко нервни, защото ще ви се иска да разчитате всички боклуци, а това ще ви се стори непосилна задача. Както известно за вас непосилни неща няма и още следобед ще се убедите колко прекрасни и работливи сте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Денят е много благоприятен за вас. След като приключите до обед с всички важни задължения, следобеда спокойно можете да се отдадете на срещи с приятели и други приятни занимания.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес не е много разумно да се срещате с много хора, по-добре се опитайте да сложите завършек на вече започнатите задачи. Добър ден за творчество и художествени занимания.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес е най-добре да прекарате деня с любимия човек, така ще успеете да изградите хармонията помежду си. Привечер избягвайте да го говорите за пари, само ще си развалите настроението.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ако нямате време за почивка, вината ще си е ваша. Поели сте много отговорности и не бива да правите лошо впечатление като не изпълните дадените обещания.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Използвайте първата част от деня, за да свършите домакинските си задължения, защото следобед няма да ви остане време. Бъдете по-толерантни и сговорчиви и не се опитвайте да се наложите на всяка цена.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете в съботния следобед, да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед, ако е абсолютно наложително.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобеда ще се чувствате най-доволни ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: POPA666