Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 13
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 231
Регистрирани: 1393
Най-новият регистриран: zhivkotito

Хороскопи

Хороскоп за 21 февруари 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, коти се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така-без да искате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и да не се опитвайте да се доказвате, само ще си развалите настроението.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Подранили ли сте или закъснели, не е ясно, по-важното е да направите нещо сега. Не отлагайте повече.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Добър ден да докажете медиумичните си качества, все пак не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите силно главоболие. Опитайте се през следващите дни да не мислите за работа, това би ви затормозило допълнително.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ако можете днес да прекарате у дома, в прегръдките на любим човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази възможност, пак гледайте да си останете у дома или поне прекарайте в най-тесен семеен кръг – ще се почувствате наистина обичани.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за идните дни, не я карайте ден за ден
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Преди обяд ще има сериозна нужда от вас на работното ви място, главно заради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, но гледайте сред тях да не е яденето, днес можете да качите някой-друг грам.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Нури рожден ден

Качена от: demo

Нури рожден ден