Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 63
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 550
Регистрирани: 1344
Най-новият регистриран: danevstroi

Хороскопи

Хороскоп за 22 юни 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ще усещате необяснимо напрежение и то е защото се опитвате да подредите всичко по съвършен начин. Нали не забравяте, че съвършенството е същевременно едно и индивидуално за всеки. Правете каквото трябва, пък ... Да става каквото ще.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес е добре да се вслушвате в другите, вни-ма-тел-но. Не се разсейвайте, не се опитвайте да се скриете, изправете срещу предизвикателствата и ги предизвикайте вие тях. Веднъж заявили се, ще видите колко по-силни ще се почувствате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Имате нужда от повече активност, но е добре да я насочите към по-практични неща. Ще мечтаете за нещо ново и вълнуващо. Пътуванията ще ви радват и ще ви дадат усещането за свобода, за което толкова бленувате.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще се чувствате малко депресирани. Ограничавайте се в храненето, защото са възможни стомашни проблеми. Семейните ви задължения може да ви карат да се чувствате притеснени и ограничени.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се чувствате силно конкурентно способни и ако не сте на работа има да търсите с кого да се състезавате. Най-добре се опитайте да надскочите самите себе си в някоя област.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще сте трудоспособни, но отегчени. Имате да свършите доста неща у дома и изглежда всички разчитат на вас. Действайте практично, разпределете задачите, а пък и днешния ден е много добър за почистване и подреждане.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес бихте могли успешно да експлоатирате късмета си. Нищо чудно да ви направят неочаквано изгодно предложение или да отидете на много интересно място. Просто сте за завиждане.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днешният ден ще внесе разнообразие. Контактите с други хора ще ви донесат не само удоволствие, но и полза. Опитайте да се шегувате по-умерено.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ден на добрите възможности. Способността ви да отчитате подробностите ще се окаже от голяма полза. Ще сте много внимателни и отзивчиви, а това ще се отрази благотворно на бъдещите ви контакти.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Леко объркан ден, но пък нещата ще се подреждат по странен начин. Основното е, че ще се почувствате някак по-вдъхновени и ентусиазирани, сякаш някой е нарисувал нов хоризонт пред вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Има какво да свършите днес и то не е малко. Важното е да започнете деня с ясни идеи и да си създадете план. Едновременно трябва да приключвате полугодието, но и да гледате напред. Не губете целта, не отдавайте на детайлите повече внимание от необходимото.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ясни, конкретни и със съзнанието, че взаимодействията с околните са от първостепенно значение. Бъдете готови на практика да приложите философията си за живота. Предизвикателство, но пък толкова вдъхновяващо.
Хороскопи от astro5.net

Галерия Търговище

Качена от: faerbal