Positive SSL on a transparent background

Онлайн в Търговище

Гости: 46
Регистрирани: 0
Посетители за деня: 457
Регистрирани: 1369
Най-новият регистриран: creativegg12

Нетбук Nokia излиза до дни

13 November 2009 / 23:01ч.

Нетбук Nokia излиза до дни

На 15 ноември Nokia ще пусне на пазара в САЩ Booklet 3G на цена от $300 при сключване на двугодишен договор и месечна такса от $60 за широколентови услуги. Цената без договор на нетбука ще е $600. Booklet 3G се предлага в черен, син и бял цвят.

повече...
публикувана от: r16
Кандидатите за президент на ЕС - известни

Шведското председателство на Европейския съюз обяви списък на кандидатите за президентския пост на блока. Списъкът не е окончателен, но претендентите са подредени по шансовете им за успех.

повече...
публикувана от: r16
14 Ноември - Коледни Заговезни

Коледните Заговезни започват 40-дневните коледни пости, които свършват на 24 декември (Бъдни вечер). Постът се нарича още Малка четиридесетница за разлика от Голямата (Великденския пост). Преди Коледа вярващите постят, за да се подготвят да посрещнат материализираното Божие слово - сина Исус Христос.

повече...
публикувана от: r16
Парламентът прие на първо четене Бюджет 2011

Парламентът прие на първо четене законопроекта за държавния бюджет за 2011 г. със 130 гласа "за" , 58 "против" и 14 въздържали се.

повече...
публикувана от: Marcella
Зърненият баланс е осигурен

Министърът на земеделието и храните Цветан Димитров обяви, че з ърненият баланс на България е осигурен. Това е по оперативни данни, предоставени от Главна дирекция „Земеделие" на аграрното ведомство към 5 ноември.

повече...
публикувана от: r16
img news img news img news img news img news

Галерия Търговище

Качена от: w1n3r